گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یادداشت دانشجویی*؛ مقام معظم رهبری: «من به شما عرض کنم، چند سالی که بگذرد... خواهید شنید، خواهید خواند که چه توطئه بزرگی پشت فتنه سال 88 بود، این فتنه خیلی چیز مهمی بود، قصدشان خیلی قصد عجیب و غریبی بود، در واقع می خواستند ایران را تسخیر کنند».
در حالی که مشارکت 85 درصد مردمی در انتخابات 88 به عنوان مهمترین دستاورد نظام در عرصه ملی و بین المللی به حساب می آمد؛ اما خیانت بزرگی شکل گرفت تا کام تمام مردم را تلخ کرده و شتاب پیشرفت کشور را تحت الشعاع خود قرار داد، ازجمله تبعات جدی فتنه 88، تشدید تحریم های گسترده و بی سابقه برای متوقف ساختن روند رشد اقتصاد ایران بود.
این خیانت بزرگ، کشور را در شرایطی قرار داد که استکبار جهانی برای چنین فرصتی که سال ها لحظه شماری می کردند و هزینه های زیادی برای آن ها در موسسات پژوهشی جهت متوقف ساختن روند رو به رشد کشور برنامه ریزی و طراحی کرده بودند که با بررسی این آمار و ارقام اقتصادی می توان میزان تاثیر فتنه 88 و تحریم های ناشی از آن را که به جهت انتقام از ملت ایران تشدید شد را دریافت.
در آن زمان باراک اوباما در حاشیه اجلاس G8 سال 2009 با آوردن نام یکی از سران فتنه حمایت خود را از کسانی که در ایران به دنبال مبارزه با رژیم هستند اعلام می کند.
اما با گذشت زمان با ورود به سال 2010 اولین پالس های حمایت از فتنه گران توسط آمریکا دریافت شد که فرمان اجرایی رئیس جمهور و قانون های مصوب کنگره و همچنین تصویب قطعنامه 1929 موج حمایتی از آشوبگران که به معنی وارد کردن فشار شدید اقتصادی بر مردم شروع شود.
متاسفانه در فرآیند بعد از انتخابات 88 و همکاری بعضی از فتنه گران داخلی که اسناد آن در اختیار ملت قرار گرفته است، در خواست یکی از فرزندان بزرگان این نظام از فردی برای برای تشدید تحریم ها در تاریخ یک ملت شکل بگیرد و توطئه گران داخلی نیز با استفاده از شرایط انتقام انتخابات را از مردم بگیرند، شکل گرفت که این همه در دچار بهت کرد.
دشمن با شناخت این راه نفوذ توانست که ضربه خود را بزند و با روی کار آمدن دولت یازدهم و سیاست مذاکره بعد از حدود 20 ماه زحمت و در یک شرایط سخت، قراردادی تحت عنوان "برجام" بین ایران و کشورهای 1+5 منعقد شود که اگر به قبل از زمان سال 88 و موضوع فتنه برگردیم و وضع کشور را 100 در نظر بگیریم، حالا بعد از این قرارداد 20 آن را به ما داده اند ولی به قیمت برچیده شدن قسمت اعظمی از تاسیسات هسته ای کشور و نظارت های بی حد و مرز.
حالا ببینیم که این فتنه چه هزینه ای را برای کشور ایجاد کرد و مردم ما را به کجا رساندند که با گرفتن همین 20 از 100 خودشان، به خیابان ها می ریزند و شادی میکنند؛اما این اتفاقات دستاوردهای بزرگی داشت که عبارتند از:
1- پیامبر اکرم(ص) می فرمایند: لا تکرهوا الفتنه فی آخرالزمان فانها تبیر المنافقین یعنی (از فتنه های آخرالزمان کراهت نداشته باشید که منافقان را نابود می کند) و همین حدیث بس برای بیان یک دستاورد بزرگ که باعث شد منافقین رسوا شوند.
2- حضرت علی(ع) بعد از خانه نشینی یک فرمایش خیلی مهم که داشتند، این بود که مردم بفهمند و اینکه مردم بفهمند نیاز به عمارها دارد که دیدیم حضرت فرمودند «این عمار» که پس از وقایع 88 نیز حضرت آقا نیز فرمودند «این عمار» که خوشبختانه عمارها پس از فتنه به خوبی به وظیفه خود عمل کردند، پس این بصیرت افزایی خیلی مهم است و باعث تداوم نظام اسلامی می شود.
3- این هزینه هایی که ایجاد شد همه منجر به افزایش بصیرت مردم شد که این بصیرت افزایی هزینه هایی بس سنگین را برای نظام به همراه داشت که سالیان سال هنوز محکوم به پرداخت آن است که بنا به فرموده مقام معظم رهبری که در ابتدا بیان شد قصد سرنگونی این نظام را داشتند که خوشبختانه در 9دی 88 همه نقشههای آن ها نقش برآب شد و پس از آن هم باز تلاش کردند که جریان روبه موت «فتنه» را زنده کنند که باز با حضور تاریخی و با بصیرت ملت در 22 بهمن 88 آخرین میخ به تابوت فتنه کوبیده شد.
سجاد اصغرزاده، فعال دانشجویی
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.